Детально про бізнес міських сайтів

 




За 2023р. ринок онлайн-реклами в Україні виріс на 24,7% Це один з небагатьох бізнесів, який росте в умовах кризи. Бізнесу потрібна реклама в Інтернеті!  Хочеш спробувати себе в такому бізнесі? Бути власником регіонального Інтернет ресурсу і заробляти на цьому? Проте важко зробити це самостійно? Можливо, Ви вже працюєте в рекламі та хочете поширити діяльність на Інтернет? Тоді, наш ресурс саме для Вас.

Ми створимо сайт твого міста і при потребі будемо наповнювати його інформацією, рекламувати та сприяти, щоб він став популярним. Тобі залишається тільки знайти рекламодавців а також освоїти інші способи заробляти на сайті, яким ми навчимо. Весь дохід від реклами на сайті - твій! Добре, якщо ти володієш програмами по роботі з комп'ютерною графікою та є "просунутим" користувачем. Проте, не проблема, якщо це не так. Ми можемо зробити значну частину роботи за тебе. 

Ми не просто створюємо сайт, ми пропонуємо готовий бізнес "під ключ", перевірену бізнес-модель, яка прибутково працює не один рік. Ви отримаєте, детальну, покрокову інструкцію, як досягти успіху в цьому бізнесі.

Як це виглядає
Припустимо ти живеш в місті Хуст. Ми створимо сайт з обраним Вами доменним іменем. Це буде повноцінний міський інформаційний портал. На ньому будуть новини міста, анонси, фотогалерея, дошка оголошень, форум, каталог підприємств, реклама і багато іншого, щоб швидко зробити цей ресурс популярним і бажаним для рекламодавців.

Як і скільки можна заробляти на сайті
Основні види заробітку на сайті це рекламні банери, рекламні статті та новини, замовні статті, платне розміщення новин, внесення даних до каталогу підприємств, тизерна реклама (в т.ч. Google) та деякі інші.
Один з провідних методів заробітку на сайті є платне розміщення посилань та статей. Наприклад біржі посилань платить за розміщення посилань та статей на вашому сайті від 500 до 5000 грн. за посилання або статтю, залежно від відвідуваності сайта. Над відвідуваністю потрібно буде попрацювати.
В грошовому еквіваленті, станом на даний час, ціни на рекламу на місцевих сайтах приблизно такі (за місяць):
- малий рекламний банер - 250-600 грн.
- середній банер - 400-800 грн.
- великий банер  - 1500-2500 грн.
- рекламний фон сторінки  - від 2500 грн.
- внесення до каталогу підприємств - 250-500 грн.
- рекламна стаття  - від 500-1500грн.
- тизерна реклама (Google та ін.) - 200-10000грн.
- арбітраж трафіка

Припустимо ми створили сайт невеликого містечка і ти знайшов всього 10 рекламодавців, кожен з яких платить по 300 грн. за рекламні банери та 1-2 рекламодавці на рекламні статті по 500 грн. Це вже 4000 грн. на місць. Причому це пасивний дохід. Один раз попрацювавши, потім тільки приходь до рекламодавця за грошима.

Проте, якщо ти хочеш заробляти більше, все можливо. В райцентрі з населенням 50-100тис., працюють сотні ФОП, магазини, заводи, підприємства. Всім їм потрібна реклама. Якщо попрацювати добре, реально знайти 30-40 банерів, по 350 грн. в середньому, а це - 14000 грн. 5-10 рекламних статей по 700 грн. на місяць, це - 7000 грн., одного великого рекламодавця для фону сторінки, наприклад будівельну компанію, це - 2500грн., оплата за внесення до каталогу підприємства - 3000 грн., тизерна реклама (банери Google та ін.) для відвідуваного сайту може принести ще 1000-2000 грн. Загалом це біля 28000 грн. Цілком пристойний заробіток, для сайту одного міста, але ви можете створити сайти для кількох сусідніх міст, в межах досяжності, доступної для обслуговування рекламодавців. Це може бути 4-5 міст. Загалом виходить до 140000 грн. Це реальні цифри.

Новий вид заробітку на сайті це - арбітраж трафіка (прочитайте більше, про це є багато статей). 

І не забувай, що бути власником місцевого інформаційного ресурсу - це престижно та впливово. Це платформа для просування своїх поглядів, в тому числі політичних, що може бути стартом для успішної політичної або владної кар'єри. 

Сайт - це вигідна інвестиція

Придбавши сайт за незначну суму, його можна протягом 1-6 місяців розкрутити та вигідно продати, в кілька разів а то й десятки разів дорожче, його початкової вартості. Розкрутка сайта, насправді є значно простішою ніж здається. 

Де шукати рекламодавців
Ми надамо типову комерційну пропозицію, яку ви роздрукуєте, також її варіанти для розсилки по e-mail та Viber. В першу чергу вам потрібно скласти список потенційних рекламодавців, які вже подають рекламу у інших ЗМІ у вашому містї (газети, білборди, ТВ, радіо, інтернет). Ви можете звернутись до них по телефону, також надіслати пропозиції на e-mail або Viber. Це все можна робити не виходяти з дому. Тим більше, що сайт буде вже готовий і рекламодавець зможе з ним ознайомитись. Проте, завжди кращою є особиста зустріч з потенційним рекламодавцем, на якій ви зможете розповісти про всі переваги даного сервісу та переконати на співпрацю.

Поширені запитання:

- Що робити, якщо в нашому місті вже є сайт? 
Це не проблема. Ніхто не забороняє мати два або три сайти про місто різної або однакової тематики. Ми разом зробимо Ваш сайт кращим та більш популярним. Ми знаємо як це зробити!
- Чи потрібно якісь дозволи, зокрема від міської влади, для функціонування такого сайту?
Ні. На даний час ніяких дозволів не потрібно.
 - Де брати новини для сайту?
Згідно законодавства на новини не поширюється авторське право. Тому новини про місто можна брати з будь-яких відкритих джерел.
- Чи можна створити ім'я сайту в іншому домені? Наприклад .com або com.ua
Так можна. Проте за такий домен потрібно окремо оплачувати реєстраторам. Використання імені в нашому домені misto.in.ua є безкоштовним. Крім цього така адреса перекладається пошуковими системами як <ваша назва> - місто в Україні, що сприяє просуванню в пошукових системах.
- Які основні помилки та "підводні камені" такого бізнесу?
Основною помилкою є - створити сайт і більше нічого не роблячи, чекати коли подзвонять рекламодавці. Для успіху, потрібно активно долучатись до розкрутки сайту в соцмережах, пошуку місцевих новин, потенційних рекламодавців та ін. Ми не просто створюємо сайт, ми надаємо готовий бізнес "під ключ". Ви отримаєте детальну, покрокову, інструкцію, що потрібно робити, для швидкої розкрутки. Крім цього внас є пакет по індивідуальному навчанню, цьому бізнесу.
- За скільки часу окупиться такий сайт?
Достатньо знайти всього лиш кілька рекламодавців і сайт окупиться за 1-2 місяці.

Залишились питання? Звертайтесь!
тел:(098)5146887
info@misto.in.ua